Shiv Kumar fucking puisi–ngilu peuting

ਗ਼ਮਾਂ ਦੀ ਰਾਤ ਲੰਮੀ ਏ ਜਾਂ ਮੇਰੇ ਗੀਤ ਲੰਮੇ ਨੇ । ਨਾ ਭੈੜੀ ਰਾਤ ਮੁੱਕਦੀ ਏ, Teu nyebutkeun lagu mah. …

Angin Shah kaphiam–Maling di Bosom My

Maling di Bosom My, ਨੀ-ਮੇਰੀ ਬੁੱਕਲ ਦੇ ਵਿਚ ਚੋਰ । ਟੇਕ । ਕੀਹਨੂੰ ਕੂਕ ਸੁਣਾਵਾਂ ਨੀ, Maling di Bosom My …

7 myths about sexual health

Health care is always an expert topic. Tapi, it is natural for us to seek authentic information on the net and other

Angin Shah kaphiam–Hayu babarengan saio dengkul ngalegaan

ਆਓ ਸਈਓ ਰਲ ਦਿਓ ਨੀ ਵਧਾਈ । ਮੈਂ ਬਰ ਪਾਇਆ ਰਾਂਝਾ ਮਾਹੀ । ਟੇਕ । ਅੱਜ ਤਾਂ ਰੋਜ਼ ਮੁਬਾਰਕ ਚੜ੍ਹਿਆ, ਰਾਂਝਾ ਸਾਡੇ

Shiv Kumar fucking puisi–babla bener

ਜਦ ਪੈਣ ਕਪਾਹੀਂ ਫੁੱਲ ਵੇ ਧਰਮੀ ਬਾਬਲਾ ! ਸਾਨੂੰ ਉਹ ਰੁੱਤ ਲੈ ਦਈਂ ਮੁੱਲ ਵੇ ਧਰਮੀ ਬਾਬਲਾ !   ਇਸੇ ਰੁੱਤੇ ਮੇਰਾ

Inggris Sajak–jaminan

When I suffer defeat at the hands of nature and its elements, I console myself with your assurance. When I face problems

Inggris Sajak–ngaduruk anguish

bentuk Anjeun nembongan paling éndah ka panon mah, Gusti mah, sanajan kuring geus teu katempo anjeun. Your words are most soothing to

Inggris Sajak–hukum

They say I have come from the other world, where I once was one with you. ayeuna, you sent me in this

Inggris Sajak–anu ngabogaan

manehna, anu geus meunang glimpse kaéndahan murni Anjeun, teu ngarasa hanjelu jeung gambar awon di dunya ieu. manehna, …

badge